Literatuurlijst
De schijf van vijf. (z.d.). www.voedingscentrum.nl. https://www.voedingscentrum.nl/nl/gezond-eten-met-de-schijf-van-vijf.aspx
Eiwitten. (z.d.). www.voedingscentrum.nl. https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/eiwitten.aspx
Koolhydraten. (z.d.). www.voedingscentrum.nl. https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/koolhydraten.aspx
Ouderen en voeding. (z.d.). www.voedingscentrum.nl. https://webshop.voedingscentrum.nl/wp-content/uploads/2022/05/Ouderen-en-voeding.pdf
Prins, R. (2024). Ondersteunen bij voeding en het bereiden van maaltijden (1ste editie). Boom Beroepsonderwijs.
Vetten. (z.d.). www.voedingscentrum.nl. https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/vetten.aspx
Vezels. (z.d.). www.voedingscentrum.nl. https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/vezels.aspx
Vitamines. (z.d.). www.voedingscentrum.nl. https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/vitamines.aspx
Voedingsstoffen. (z.d.). www.voedingscentrum.nl. https://ww.voedingscentrum.nl/encyclopedie/voedingsstoffen.aspx
Water. (z.d.). www.voedingscentrum.nl. https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/water.aspx