Literatuurlijst

De schijf van vijf. (z.d.). www.voedingscentrum.nl. https://www.voedingscentrum.nl/nl/gezond-eten-met-de-schijf-van-vijf.aspx

Eiwitten. (z.d.). www.voedingscentrum.nl. https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/eiwitten.aspx

Koolhydraten. (z.d.). www.voedingscentrum.nl. https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/koolhydraten.aspx

Ouderen en voeding. (z.d.). www.voedingscentrum.nl. https://webshop.voedingscentrum.nl/wp-content/uploads/2022/05/Ouderen-en-voeding.pdf

Prins, R. (2024). Ondersteunen bij voeding en het bereiden van maaltijden (1ste editie). Boom Beroepsonderwijs.

Vetten. (z.d.). www.voedingscentrum.nl. https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/vetten.aspx

Vezels. (z.d.). www.voedingscentrum.nl. https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/vezels.aspx

Vitamines. (z.d.). www.voedingscentrum.nl. https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/vitamines.aspx

Voedingsstoffen. (z.d.). www.voedingscentrum.nl. https://ww.voedingscentrum.nl/encyclopedie/voedingsstoffen.aspx

Water. (z.d.). www.voedingscentrum.nl. https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/water.aspx

@2024 by Merle Westra voeding zorg en welzijn
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin